Vise rapporten om brukeraktivitet

Du får tilgang til rapportene om brukerkontoenes aktiviteter under Webpolicybehandling, der hver kategori av kontrollerte hendelser kan gjennomgås separat.

Hvis du vil vise en rapport om aktivitetene til en kontrollert brukerkonto:

1. Gå til vinduet med innstillinger for Webpolicybehandling.
  2. Velg en brukerkonto og klikk på koblingen Vis rapport for å gå til rapportvinduet.
  3. I delen med ønsket type begrensninger (for eksempel Internett) åpner du rapporten over overvåkede handlinger ved å klikke på koblingen Detaljer.

Vinduet viser en rapport over brukerens overvåkede handlinger.